Fotooooooooooooos!! - Reisverslag uit , van Menno & Monique - WaarBenJij.nu Fotooooooooooooos!! - Reisverslag uit , van Menno & Monique - WaarBenJij.nu

Fotooooooooooooos!!

Door: Menno & Mo

Blijf op de hoogte en volg Menno & Monique

23 Juni 2009 | ,

Beste allemaal,

we zijn weer thuis! Het was een hele ervaring om samen met Menno en Mo zo'n verre reis te maken! Mijn soortgenoten komen meestal niet verder dan de badkamer...

Ik daarentegen heb gezwommen in het Tobameer, in een zwavelplas (iets minder aangenaam), een riviertje bij de Karbouwen en in de mooiste zwembaden.

Sumatra vond ik echt betoverend mooi. Achter elke bocht verscheen weer een nieuwe ansichtkaart. Helaas waren de kinderen op Sumatra zo enthousiast over mijn aanwezigheid, dat ik vele uren in de tas door heb moeten brengen. Ook voor de vele aapjes was ik niet veilig...

Op Java was het erg druk. Wat een mensen! Dat was wel even wennen na het rustige Sumatra. In de botanische tuin van Buitenzorg was ik helemaal in mijn element. De Borobodur, de Prambanan en de Bromo-vulkaan vond ik hoogtepunten!

En daarna Bali. Erg toeristisch! Wel een paar hele mooie tempels gezien. Maar dat alles wordt overschaduwd door het feit dat mijn baasje Menno op de laatste avond een enorme 'bebek' oftewel 'eend' heeft zitten verorberen. Ik ben er nog steeds van in shock!

Jullie zijn inmiddels vast wel benieuwd naar foto's die Menno en Mo gemaakt hebben. Jullie kunnen de 100 mooiste hier vinden: http://picasaweb.google.com/moniquepooh/Memotravel1#

Ik kijk alweer uit naar de volgende trip. Met een beetje mazzel mag ik dit jaar nog mee naar Lowlands, Moskou, Istanbul en de Balkan. Op mijn eigen Hank-hyve kunnen jullie die belevenissen volgen!

Dikke kus,
Hank *KWAK*

• 23 Juni 2009 - 09:38

Arnoek:

WAUW!!! Mooie foto's zeg!!
    Dat wordt een mooi boek Mo!!! ;-)

Ik heb intussen weer 1 binnen gehad (van de hond) en net 1 besteld (van Cuba nog)...

Tot gauw, gaan we lunchen!

• 23 Juni 2009 - 09:43

Annemarie:

Wat !!!???!! Is de vakantie nu al voorbij? Ik begon er net een beetje goed in te komen. Goede foto's

• 23 Juni 2009 - 09:44

Menno:

Nogmaals sorry Hank!

• 23 Juni 2009 - 09:54

Irené:

hahaha, Menno met Teva's!!!

• 23 Juni 2009 - 14:40

Smart:

Hele toffe foto's, hoop snel wat meer verhalen van jullie persoonlijk te horen.

Hank, sterkte met de shock, maar gelukkig was je er niet bij om het te aanschouwen. Door je volgende reizen zal je het ook wel weer snel vergeten. Hoor je ook niet meer over het toilet ook. ;-)

• 23 Juni 2009 - 19:03

Mama:

Wat een fantastische foto's, ik hoop er snel meer te zien!

• 25 Juni 2009 - 20:58

Marin:

Er zitten een aantal enorm mooie foto's tussen. Binnenkort moeten we maar even een bakkie doen om de verhalen er bij te vertellen..