Waya del Carmen
Door: Menno & Mo
Blijf op de hoogte en volg Menno & Monique
30 April 2010 | Mexico, Playa del Carmen
Normaalgesproken is het hier heerlijk toeven op het strand. Maar niks is minder waar: je waait het strand af en de zon wordt afgewisseld met grote, dikke wolken. Maar gelukkig waren wij sowieso al niet zo van het bakken en braden...
De Taco´s (el pastor) en Corona´s smaken goed maar we snakken inmiddels naar een beetje actie. Gelukkig gaan we morgen vroeg met de bus richting Chitzen Itza. Dan gaat het ECHT beginnen. Wordt vervolgd!
Adios,
Menno, Mo en Hank (die inmiddels is voorzien van een mini-sombrero)
01 Mei 2010 - 08:23
Pamarib:
troost je met de dikke wolken, hier plenst het van de regen!!!
´t zal beslist beter worden, alleen oppassen dan Hank z´n sombrero niet kwijtraakt.
knuffel -
01 Mei 2010 - 18:25
Caro:
Ik zeg Waya maar lekker door! En houdt ons op de hoogte! X -
01 Mei 2010 - 19:02
Mama:
Hoi jullie tweetjes,
Wat nou het waait hier zo erg! Dat zijn jullie als twee Hagenezen toch wel gewend? Bij ons is het nog veel erger met het weer!!!!!!!!!!!!! Ik lees dat Hank toch mee is, ik miste hem al op de foto! Veel plezier de komende tijd! Dikke kus, van mij! -
03 Mei 2010 - 07:55
Sophie:
Hi guys,
wat leuk even wat van jullie te lezen.
Ik hoop dat jullie inmiddels de actie zijn ingerold ;)
En daar lezen wij natuurlijk graag weer over, vanachter ons bureau.
ciao!! X -
03 Mei 2010 - 10:38
Marjolijn:
Hmm krijg bijna medelijden met jullie én die wind... in Mexico... niet werkend... met taco's en Corona's... NOT! Haha enjoy!
x -
03 Mei 2010 - 21:37
Frank:
Ey men & mo. Veel plezier. Ben benieuwd naar Chitzen Itza. Als jullie een mooie Maya tattoo zien hou ik me aanbevolen!!
Grusse van de hart nibbrigkade!!!