Space invaders spotten in Kathmandu
Door: Menno & Mo
Blijf op de hoogte en volg Menno & Monique
31 Maart 2011 | Nepal, Kathmandu
Eergisteren zijn we van Pokhara naar Kathmandu vertrokken. Onderweg een en al vieze vrachtwagens. Kathmandu zelf: onder een grote laag smog. Mo loopt hier aardig naar adem te happen.
Met onze gids hebben we wel mooie tripjes gemaakt naar de Monkey Temple, de grote stupa van Bodnath, het dorpje Bakthapur dat net een openluchtmuseum is, een hindutempel met een crematieplaats zoals in Varanasi en Durbar Square, het centrale plein van Kathmandu. Op dit plein woont de 'living goddess', een meisje van ongeveer 6 jaar oud dat elke dag haar gezicht even laat zien vanuit een raampje. In Nederland heet dat volgens ons kindermishandeling, maar hier ben je uitverkoren als je tot godin wordt uitgekozen...
Natuurlijk hebben we ook nog een eigen programma af te draaien, want er hangen maar liefst 28 space invaders dwars door de stad. Op sommige momenten zoeken naar een speld in een hooiberg! Maar we kunnen trots zijn: we hebben er 18 gevonden!!
Zometeen ons laatste diner in Nepal. Morgenmiddag vliegen we naar Delhi, waar we nog een dagkamer hebben in een hotel. En dan, vlak na middernacht eindigt ons sprookje in India en Nepal. Tijd om naar huis te gaan...
Tot snel!
X, Menno & Mo
31 Maart 2011 - 13:05
Mar:
Hmm dus eigenlijk hebben jullie 10 invaders nog niet gevonden ;-)
Moet je eerlijk bekennen dat ik deze reis toch vooral minder punten kan ontdekken (smog, living goddes, vieze vrachtwagens) dus ik ben errug benieuwd naar de foto's! Geniet nog eventjes en tot snel!
Liefs Mar -
31 Maart 2011 - 13:06
Sophie:
...wat een avonturen!
Geniet lekker van dat dineetje zometeen.
Ik wens jullie alvast een goede terugreis.
Mo ik heb je gemist!!!!
groetjes -
31 Maart 2011 - 13:20
Leo En Anneke:
zeker vierkanten oogjes van de space-invaders, we zien ze op de foto's, geniet nog even en goeie thuisreis! knuffel.
p.s. vandaag storm en regen, zaterdag even 22 gr. voor jullie. -
31 Maart 2011 - 16:58
Opa En Oma:
bedankt dat jullie ons zo goed op de hoogte hebben gehouden. Er zal veel te verhalen zijn denken wij. Blijf tot het laatst genieten en daarna een fijne terugreis.
Veel liefs van ons beiden