Breaking news: Hank geweigerd bij Taj Mahal!
Door: Menno & Mo
Blijf op de hoogte en volg Menno & Monique
18 Maart 2011 | India, Agra
Tot zover deze nieuwsflits vanuit Agra, India.
18 Maart 2011 - 11:49
Irené:
Over die badeend gesproken: ik weet dus wie de mol is.....
Hint: in zijn naam zit de letter A. -
18 Maart 2011 - 12:22
Mo:
Ik weet allang wie de mol is en het begint niet met een a! PLING! -
18 Maart 2011 - 12:59
pfff, PLING PLING terug -
18 Maart 2011 - 12:59
Krijg wel mooi 20 euri van je!!!!!!! -
18 Maart 2011 - 13:27
Mama:
Wat een schokkend nieuws om zo respectloos met Hank om te gaan! Ook hij wil natuurlijk wel eens wat anders zien dan de binnenkant van een reistas! Maar gelukkig kunnen jullie hem haarfijn vertellen wat hij gemist heeft en zelfs ook nog laten zien heb ik begrepen! Nou wij wachte n nog wel even op de reportage tot julie terug zijn. En............ het ging toch over een eend en toch niet over een mol?
Groetjes, van ons allemaal! -
18 Maart 2011 - 13:45
Jeannine:
Natuurlijk heb je een foto-reportage laten maken! hoe wil je anders leuk samen plus VIP-eend Hank op de foto komen? Logisch dat je je een poot hebt laten uittrekken; die mensen moeten toch ook eten? Hoop dat je lang genoeg gebleven bent om te genieten van alle kleurschakeringen van de Taj. -
18 Maart 2011 - 14:56
Sander:
Schandalig !!!
Tip voor de volgende keer: Verstop hem in een speelgoed koe. Geheid dat je overal door mag lopen. ;-)
Maar wat was de rede dat ie niet naar binnen mocht eigenlijk? -
20 Maart 2011 - 16:57
Gerard:
Hallo Monique en Menno,
Als je ook geen toegang betaalt kom je er niet in! Maar jullie hebben hem gelukkig nog.Verder alles goed?
Veel gezien en lekker gegeten?
Goede reis gewenst en de groeten aan, ook aan Hank.
Papa Gerard